تصادف اتوبوس با تریلی در کرمانشاه یک فوتی و ۱۱ مصدوم برجا گذاشت تولد لاکچری در سومین روز خاص قرن جدید! جزئیات تکان‌دهنده از اردوی وحشت در استخر مرگ برنامه جدید امتحانات پایه ششم و نهم اعلام شد (یکم خرداد ۱۴۰۳) نام‌گذاری بیمارستان ۲۰۴ تختخوابی نیشابور به‌نام «سیدالشهدای خدمت» انفجار مین در ارتفاعات مرزی آذربایجان غربی یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (یکم خرداد ۱۴۰۳) زلزله قدرتمند اندونزی را لرزاند (یکم خرداد ۱۴۰۳) طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع یکی از مهمترین اقدامات شهید آیت الله رئیسی بود کشف ۱۷ کیلوگرم زعفران قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد(۱ خرداد ۱۴۰۳) قطار فوق‌العاده مشهد برای مراسم تشییع رئیس‌جمهور از مهاجرت ۱۰ هزار پزشک تا توزیع نابرابر پزشکان متخصص در کشور  برنامه جدید امتحانات نهایی دانش‌آموزان اعلام شد ممنوعیت‌های تردد ویژه مراسم تشییع پیکر رئیس جمهوری در مشهد اعلام شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان مصادیق توهین‌آمیز درخصوص سانحه بالگرد حامل رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد برای روز پنجشنبه (٣ خرداد ١۴٠٣) هم‌زمان با مراسم تشییع و تدفین رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان
سرخط خبرها

۸ روش برای رفع پف صبحگاهی صورت

  • کد خبر: ۸۴۳۴۹
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۱
۸ روش برای رفع پف صبحگاهی صورت
پف صبحگاهی صورت ناشی از تجمع آب و مایعات زیر بافت‌های پوست بوده که ممکن است به علل متفاوتی بروز کند.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر هر روز صبح از خواب بیدار می‌شوید و می‌بینید که صورت شما متورم شده است، این نشان می‌دهد که باید مراقبت بهتری از بدن خود داشته باشید.

مجموعه‌ای از اقدامات باید در نظر گرفته شود، نه فقط برای ظاهر شما، بلکه باید کنترل اندام‌های داخلی خود را نیز برای جلوگیری از این مشکل در دست بگیرید. در این بخش نکات مفیدی را خواهیم گفت که می‌تواند به شما در کاهش تورم و به اصطلاح پف صورتتان کمک کند.

۱. سه دقیقه ماساژ لنفاوی انجام دهید
برای اینکه صورت شما کمتر پف کند، به گردش خون بهتری نیاز دارید. برای بهبود جریان خون خود از ماساژ مخصوص استفاده کنید. برای این منظور، اینگونه عمل کنید:

دستان خود را به حالت ضربدری روی هم بگذارید

دو انگشت میانی و اشاره را در دو طرف ابتدای گردن قرار دهید

با کشیدن انگشتان خود به سمت گردن، ماساژ را با کمی فشار به سمت پایین شروع کنید و این حرکت را ۱۰ بار تکرار کنید

حالا انگشتان خود را به وسط گردن خود ببرید و دوباره کشیدن انگشت خود را به سمت پایین شروع کنید و ۱۰ بار تکرار کنید

حالا ۲ انگشت را از هر دو دست تا وسط قفسه سینه قرار دهید، شروع به کشیدن انگشتان خود به سمت سینه کنید و ۱۰ بار تکرار کنید.

۲. پتاسیم و سدیم را همواره با هم مصرف کنید
کلیه‌های ما تعادل مناسب بین سدیم، پتاسیم و آب را در بدن حفظ می‌کنند. هنگامی که ما مقدار زیادی سدیم مصرف می‌کنیم، بدن سعی می‌کند با حفظ آب آن را متعادل کند و ظاهر ما متورم به نظر می‌رسد. برای حفظ تعادل مطلوب، هر زمان که غذای شور می‌خورید، غذای سرشار از پتاسیم بخورید.

۳. از ویتامین k استفاده کنید
ویتامین K بیشتر برای محصولات دارویی مراقبت از پوست استفاده می‌شود. این ویتامین به بهبود پوست کمک می‌کند، قرمزی را کاهش می‌دهد و تورم را به حداقل می‌رساند به همین دلیل است که شما اغلب می‌توانید ویتامین K را در کرم‌های دور چشم پیدا کنید.

۴. صورت خود را زیر دوش آب گرم نشویید

در مطالب قبلی بار‌ها و بار‌ها در مورد عوارض شستشوی صورت با آب داغ و خیلی گرم صحبت کرده ایم و میدانید که متخصصان توصیه می‌کنند صورت خود را با آب خنک در سینک حمام خود بشویید تا تورم کاهش یابد. از شستن صورت با بقیه بدن در حمام خودداری کنید.

۵. از دوش گرفتن با آب داغ بپرهیزید
دوش آب گرم ممکن است خون رسانی و گردش خون در صورت را افزایش دهد,، اما باعث می‌شود پوست شما متورم و پف کرده به نظر برسد. اگر هنوز به دوش با درجه حرارت بالا نیاز و یا علاقه دارید، فقط با پاشیدن آب سرد به صورت خود وضعیت را تغییر دهید.

۶. استروژن بدن خود را متعادل سازید
برخی از علایم عدم تعادل استروژن در بدن شما قابل رویت هستند که شامل موارد زیر میباشند:

    هیپرپیگمانتاسیون پوست

    صورت پف کرده

همیشه سطح هورمون خود را بررسی کنید تا از مشکلات جدی سلامتی جلوگیری شود.

۷. مصرف پروتئین را کنترل کنید
یکی از دلایلی که باعث می‌شود صورت شما متورم شود رژیم کم پروتئین است. هنگامی که بدن شما کمبود پروتئین دارد، مایع درون رگ‌های خونی شما می‌تواند به داخل سلول‌های شما نشت کند، بنابراین رژیم غذایی خود را نیز متعادل نگه دارید.

۸. وضعیت تیروئیدتان را بررسی کنید
ورم صورت می‌تواند ناشی از کم کاری تیروئید باشد. سایر علایم این بیماری خستگی، افزایش وزن و یبوست است. در صورت مشاهده هر یک از این علایم با پزشک متخصص مشورت کنید.

منبع: اقتصادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->